İYİ Partili Bergama Belediye Meclis Üyesi Av. Olgu Altuğ Kemaller 4 Aralık'ta yapılacak ilçekongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu parti binasındaki geniş katılımlı toplantıda açıkladı. Toplantıda konuşan Altuğ, 'İlçe başkanlığı yarışı bir hizmet yarışı olup kavga sebebi olmamalıdır' derken partinin deneyimli isimleri Av. Zekai Uğraş, Nadir Gergin, Hasan Kaya gibi isimler de Altuğ'un yayında olduklarını belirterek birilik ve beraberlik mesajı verdiler. Partililer önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde İYİ Parti'yi Bergama'da ve ülkede en iyi yere taşıyacaklarınının sözünü verdiler.
İLÇE BAŞKANI ÇİFTÇİ AÇIKLAMAYI YAN ODADAN DİNLEDİ
Öte yandan Altuğ partililerle adaylık açıklaması yaptığı sırada şu anki ilçe başkanı Nuri Çiftçi, açıklamanın yapıldığı salona gelmedi. Az sayıda partili ile konuşmayı yan odadan dinledi.
Bir süre önce Bakırçaytürk'te katıldığı yayında konuşan Çiftçi kendisine rakip olacak olan adayı olgunlukla karşılayacağını ve rakibin kazanması halinde onun elini havaya kaldırarak tebrik edeceğini ifade etmişti. Ancak dün Olgu Altuğ'un adaylık açıklamasında yan odada bulunmayı tercih etti.